3
2
2
Specification
Ground Floor177.43m2
First Floor166.46m2
Key features
  • Huge double height void over living and dining
  • Separate powder room downstairs
  • Huge ensuite and walk in robe
  • Large cinema to front of ground floor
  • Separate sitting area/activity room to upper floor
  • Feature wine cellar below stairs

DESIGNER COLLECTION

This contemporary home was designed to suit a squat lot and features a clean, minimalistic exterior that reflects the personal taste of the owners, with clean lines, functional spaces and a few twists that incorporate the latest trends.

The living areas on the ground level open out to a deck with water feature creating an attractive low maintenance space.  Maintaining this design direction, water wise plants were used in the landscaping selections that finish the home.

A striking feature of this young couples home is the huge double height void over the living and dining area, creating a sense of space.  Whilst tucked under the stairwell, is a cellar and storeroom.

To maintain privacy, the owners sought the large cinema on the ground floor, with all bedrooms on the top floor. Stone benchtops throughout, smeg appliances, full height tiling to the bathrooms and large ceramic tiles throughout that are warmed by luxury scatter rugs add elegance to this inspired design.

Preview Floorplan
Floorplan

Register your interest.

Please enter message

You may also be interested in.

Waterhouse

All the bells and whistles

Coming soon.
Designer collection - coming soon
Macquarie

A luxury home starting at the streetscape

Coming soon.
Designer collection - coming soon
Beaumont

An entertainers dream

Coming soon.
Designer collection - coming soon